Inschrijven

Durven jullie de strijd aan?

Schrijf je dan nu in voor Karvanstal 2019! Lees onderstaande informatie nog door zodat je op de hoogte bent van alles omtrent ons evenement.

TOELATINGSEISEN & REGLEMENT

Net zoals iedere andere optocht is er ook voor Karvanstal een reglement met daarnaast een aantal toelatingseisen. Lees deze goed door want er staat informatie in die voor inschrijving van belang zijn.

Samen gaan we er op 16&17 maart een groot feest van maken!

ZATERDAG

Op zaterdag starten we daarom met een feestavond waar alle deelnemers op een ludieke manier gepresenteerd gaan worden met o.a. DJ Carlo. De entree is gratis dus iedereen is welkom. Om zoveel mogelijk van jullie terug te zien willen wij meegeven dat er op verzoek gebruik gemaakt kan worden van de shuttle service. Hierover later meer bij inschrijving.

ZONDAG

Voor deelname aan de optocht (zie voorwaarden reglement) is er een startbedrag van €400. Daarnaast is het nog goed om te vermelden dat er een maximum van 25 wagens geldt. Bij meer aanmeldingen beslist Stichting Karvanstal. Tijdens de prijsuitreiking zal de top 10 met een extra bedrag beloond worden, hierover later meer bij inschrijving.