Bezoekers

OPTOCHT 25 FEBRUARI 2024

START OPTOCHT: 14.00 UUR

Tijdens Karvanstal komen topwagens uit Brabant en Limburg 2 weken na carnaval in één optocht bij elkaar om onderling te strijden om de titel: dé kampioen van Zuid Nederland. Een unieke optocht voor zowel de deelnemers als bezoekers! Wil jij als bezoeker voorbereid op pad? Neem dan alle praktische info hieronder door:

ENTREE

De entree voor de optocht bedraagt €3,- per persoon, voor kinderen t/m 12 jaar is de entree gratis. Betaling via QR-code mogelijk: € 0,25 per pintransactie.
Door uw bijdrage kunnen wij deelnemers ondersteunen en Karvanstal blijven organiseren.

PARKEREN

Parkeren is gratis! Op industrieterrein 't Vaartje in Someren-Eind staan onze vrijwilligers voor u klaar. Zodra u het industrieterrein nadert kunt u de tijdelijke bebording volgen.

PROGRAMMA

Benieuwd naar het programma en wie er met welk startnummer voorbij rijd? Geen zorgen, bij de entreeposten kunt u gratis een programmaboekje meenemen zodat je helemaal op de hoogte bent!

ROUTE

De route start in de Sluisstraat, gaat linksaf naar de Nieuwendijk, rechtsaf naar de Kampstraat en nogmaals rechtsaf richting de Cooperatiestraat. Hierdoor heeft u de mogelijkheid om de optocht nogmaals te bekijken bij de ontsluiting richting de Kampstraat/Cooperatiestraat.

FEESTSTRAAT

De gezelligheid opzoeken? Dat kan! In onze feeststraat (de Nieuwendijk) zorgen diverse ondernemers en cateraars dat u niks tekort komt.

BEREIKBAARHEID

A67: Neem afslag N266 bij Lierop en volg de N266 tot afslag Someren-Eind. Volg daarna de parkeerborden. A2: Neem afslag N275 bij Nederweert en volg de N275 tot afslag N266. Neem de 2e afslag naar industrieterrein 't Vaartje.

HET PROGAMMABOEKJE

(klik op de afbeeldingen voor een grotere weergave)

WE ZIJN IN SOMEREN-EIND,

WAAR KUNNEN WE GRATIS PARKEREN?

Neem parkeerterrein ‘Industrieterrein ’t Vaartje’. Volg de bewegwijzering vanaf de Brugstraat.